U wilt beleggen, wij adviseren

Wilt u beleggen in één of enkele speciale beleggingen, maar mét persoonlijk advies? Hoe begin je met beleggen en op welke manier haal je het meeste rendement uit je investeringen? Voor elk profiel is er een geschikte belegging. Zelfs als beginnende belegger kan je alvast starten met een klein bedrag om  de kneepjes van het vak te leren.

Beleggen is een uitstekende manier om op termijn je geld te laten groeien en meer uit je spaargeld te halen. Maar hoe kun je beginnen met beleggen?

Beginnen met beleggen

Beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je hoeft geen grote risico's te nemen. En je hoeft ook niet rijk te zijn om te beleggen. Wist je dat je al kunt beleggen vanaf een laag instapbedrag? Misschien schuilt er in jou wel een belegger. In principe kan iedereen beleggen maar we raden je aan om toch even stil te staan bij deze drie vragen:

  • Heb je wat spaargeld opzij staan?
  • Heb je grote uitgaven in het vooruitzicht?
  • Durf je risico te nemen?

Nog niet 100% zeker? Beleggen kan op verschillende manieren maar als beginner kan het een hele klus lijken. Wij creëerden speciaal voor de beginnende belegger een onepager met duidelijke antwoorden op de 6 belangrijkste beleggingsvragen. Met deze gids heb je meteen een transparante en overzichtelijke wegwijzer in de boeiende wereld van beleggen!

Download vrijblijvend onze onepager en haal meer potentieel uit je spaargeld.

Beleggen met advies op maat? Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen!

Beleggen met advies

2