Verzekeringen voor medische beroepen

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis.

Image of a house in the suburbs
Sofa with three pillows

Waarom ons kiezen als verzekering specialist?

Volledige ontzorging

Columbus Group zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer moet maken over de juiste verzekering. Daardoor kan u zich volledig focussen op het échte werk.

Uitgebreid en volledig polis

Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. We houden rekening met uw specifieke situatie en werken een waterdicht polis uit.

Pro-actieve bescherming

U staat vaak voor levensbelangrijke beslissingen. We anticiperen op voorhand om u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat.

Juridische dekking

Hoe voorzichtig u ook bent, er kan altijd iets onverwachts voorvallen. Bij een klacht zorgen we ervoor dat uw medische reputatie geen schade oplevert.

Zo gaan we te werk

We gidsen u door ons proces op maat van je beroep en situatie.

1

Aangename kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bieden we vooral een luisterend oor. Liefst bij u in de praktijk of op het kabinet, zodat we meteen ondergedompeld worden in uw leefwereld.

2

Interne analyse

Op basis van de verzamelde input maken we intern de oefening. Hoe kunnen we dit op lange termijn zo efficiënt mogelijk bereiken? Resultaat: een aanbod volledig op maat.

3

Presentatie plan op maat

We stellen uw persoonlijk plan voor, volledig gericht op een financiële en fiscale optimalisatie. We analyseren de cijfertjes en implementeren de juiste producten.

4

Jaarlijkse opvolging

Door jaarlijks uw professionele situatie en bijbehorende polissen te bekijken, anticiperen we op toekomstige problemen. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar.

Klaar om je zorgeloos te kunnen focussen op het echte werk?