Image of office buildings

Over Columbus Group

Als vermogensplanner en financieel expert voor medische beroepen hebben wij één doel voor ogen: het optimaliseren van uw groei.

Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heeft u heel wat ambities. U wilt van uw zaak een succes maken, u wilt een referentie worden in uw vakgebied, u wilt uw gezinsleven zo zorgeloos mogelijk combineren met uw job, …

De medische sector proactief ondersteunen is voor ons een absolute must. Daarom streven we als bedrijf naar een volledige ontzorging.

Man shaking hands in team meeting

Onze sterktes

Deskundig
vermogensplanner

Als vermogensplanner handelen we steeds in uw belang. Bij Columbus Group geven wij u transparant advies, op elk moment in uw carrière. Wanneer een bepaalde verandering zich voordoet, heeft u soms nood aan nieuwe diensten of contracten. Wij kijken met een frisse blik en zonder belangenvermenging wat het meest voordelige pakket is voor u.

Onze sterktes

Pro - actief

Door in gesprek te gaan en aandachtig te luisteren naar uw ambities brengen wij uw behoeftes in kaart. Vaak komen er zaken naar boven waar u zelf nog niet heeft bij stilgestaan. U heeft vaak niet de tijd om zelf zaken uit te zoeken. Daarom doen wij dit graag voor u. We verdiepen ons dagelijks in nieuwe materie om u van dienst te zijn.

Team celebrating by joining hands
Man shaking hands in team meeting

Onze sterktes

Eigen aanpak

Columbus Group is geen klassieke vermogensplanner. We doen de dingen graag net een tikkeltje anders. Geen ingewikkelde uitleg met complexe vakterminologie, maar helder en correct advies. Onze ultieme sterkte? Dat is de combinatie van professionele knowhow en persoonlijk contact. We vertrekken altijd van uw unieke situatie en garanderen een vlotte samenwerking, liefst digitaal en indien gewenst op papier.

Onze sterktes

One stop shop

We bieden een brede waaier aan diensten die samen voor een doorgedreven fiscale optimalisatie zorgen en u het leven gemakkelijker maken. Met uw spaarplan als medisch beroep kan u bijvoorbeeld zeer fiscaal vriendelijk investeren in vastgoed. U laten bijstaan door de juiste overkoepelende partner zorgt ervoor dat u al snel tienduizenden euro’s kunt uitsparen in de loop van uw carrière.

Team celebrating by joining hands

Zo gaan we te werk

We gidsen u door ons proces op maat van je beroep en situatie.

1

Aangename kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bieden we vooral een luisterend oor. Liefst bij u in de praktijk of op het kabinet, zodat we meteen ondergedompeld worden in uw leefwereld.

2

Interne analyse

Op basis van de verzamelde input maken we intern de oefening. Hoe kunnen we dit op lange termijn zo efficiënt mogelijk bereiken? Resultaat: een aanbod volledig op maat.

3

Presentatie plan op maat

We stellen uw persoonlijk plan voor, volledig gericht op een financiële en fiscale optimalisatie. We analyseren de cijfertjes en implementeren de juiste producten.

4

Jaarlijkse opvolging

Door jaarlijks uw professionele situatie en bijbehorende polissen te bekijken, anticiperen we op toekomstige problemen. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar.

Deze mensen gingen je voor

Als vermogensplanner en financieel expert voor medische beroepen hebben wij één doel voor ogen: het optimaliseren van uw groei. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heeft u heel wat ambities. De medische sector proactief ondersteunen is voor ons een absolute must. Daarom streven we als bedrijf naar een volledige ontzorging.

Voor meer getuigenissen, neem zeker eens een kijkje bij onze Google Reviews!

Sofie Adam

Huisarts

Ik ben als startende huisarts terecht gekomen bij Columbus Group. Ik ben tot op heden heel tevreden over de aanpak: heldere uitleg, goede opvolging, veel expertise, ... Bij de opstart als zelfstandige komt zodanig veel bij kijken, alleen kon ik er zeker niet aan uit, dus bedankt Tom en Bart voor de diensten die jullie aanbieden!

Robin Soete

Kinesitherapeut

Nicolas heeft ons geholpen met de opvolging bij de opstart van onze activiteiten als kinesitherapeut alsook de nodige formaliteiten ivm. opstart eigen zaak. De communicatie was steeds zeer duidelijk en het is heel gemakkelijk om alle financiële- en verzekerings zaken samen te hebben waardoor het voor jou een pak overzichtelijker wordt. Ook wordt regelmatig een nieuwe afspraak ingepland ter optimalisatie zodat je niet onnodig premies zit af te betalen.

Charlotte Francken

DIERENARTS

Als dierenarts met een startende praktijk werd ik gecontacteerd door Nicolas en Bryan van Columbus Group. Heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Ze bekijken alles op jou maat en hebben mij zeer goed geholpen om mijn financiële zaken te optimaliseren. Een echte aanrader.

Sara Lyssens

Thuisverpleegkundige

Natasja en Bart geven me een veilig gevoel door hun professionaliteit, hun bereikbaarheid en hun geduld.

Anouck Windey

Kinesitherapeute

Gevoel van zéér individuele begeleiding. Alle tijd wordt genomen om vragen te beantwoorden (via mail, zoom, telefoon). Nu nog steeds heel bereikbaar. Goede optimalisatie financiën en goede uitleg op maat.
Johnny heeft mijn vertrouwen gewonnen en geeft me het gevoel op een meer professionele manier aan de slag te kunnen gaan met mijn inkomsten en investeringen.

Klaar om je zorgeloos te kunnen focussen op het echte werk?