Vermogensplanning voor oogartsen

Bent u een oogarts die op zoek is naar financiële gemoedsrust? Als onafhankelijk vermogensplanner specialiseren we ons in de verzekeringen en het financieel welzijn van oogartsen.

Oogarts
Vermogensplanning voor oogartsen

Wat we voor u als oogarts kunnen betekenen

Als oogarts bent u onmisbaar in het leven van uw patiënten. Het zicht is een van de belangrijkste zintuigen en regelmatige oogonderzoeken zijn van groot belang. U zorgt ervoor dat we met z’n allen het leven door een (roze) bril zien. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw praktijk tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Verzekering & aansprakelijkheid voor oogartsen

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige praktijk, met collega’s in een medisch centrum of ziekenhuis, in een groepspraktijk of in een bedrijf, … Als oogarts moet u nauwkeurig kunnen werken en in geval van complicaties snel en adequaat kunnen handelen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend.

Verzekering & aansprakelijkheid voor oogartsen
Bescherming voor oogartsen

Bescherming voor oogartsen

Hoe voorzichtig u ook bent, er kan altijd iets onverwachts voorvallen. Wij zijn er om daarop te anticiperen en u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat. Wat als u tijdens een laser- of krasoperatie het oog van uw patiënt (blijvend) beschadigt? Of als u oogdruppels voorschrijft die voor een letsel zorgen en er discussie ontstaat rond de aansprakelijkheid? Bovendien kan het voorvallen dat u verhoogde kapitalen nodig heeft voor de inhoud van uw praktijk vanwege de vele dure installaties. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. En wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Bespaar tijd en centen als oogarts

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende oogarts? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief als oogarts? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan. Goed bekeken!

Bespaar tijd en centen als oogarts

Deze mensen gingen je voor

Als onafhankelijke vermogensplanner en financieel expert voor medische beroepen hebben wij één doel voor ogen: het optimaliseren van uw groei. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heeft u heel wat ambities. De medische sector proactief ondersteunen is voor ons een absolute must. Daarom streven we als bedrijf naar een volledige ontzorging.

Voor meer getuigenissen, neem zeker eens een kijkje bij onze Google Reviews!

Sofie Adam

Huisarts

Ik ben als startende huisarts terecht gekomen bij Columbus Group. Ik ben tot op heden heel tevreden over de aanpak: heldere uitleg, goede opvolging, veel expertise, ... Bij de opstart als zelfstandige komt zodanig veel bij kijken, alleen kon ik er zeker niet aan uit, dus bedankt Tom en Bart voor de diensten die jullie aanbieden!

Robin Soete

Kinesitherapeut

Nicolas heeft ons geholpen met de opvolging bij de opstart van onze activiteiten als kinesitherapeut alsook de nodige formaliteiten ivm. opstart eigen zaak. De communicatie was steeds zeer duidelijk en het is heel gemakkelijk om alle financiële- en verzekerings zaken samen te hebben waardoor het voor jou een pak overzichtelijker wordt. Ook wordt regelmatig een nieuwe afspraak ingepland ter optimalisatie zodat je niet onnodig premies zit af te betalen.

Charlotte Francken

DIERENARTS

Als dierenarts met een startende praktijk werd ik gecontacteerd door Nicolas en Bryan van Columbus Group. Heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Ze bekijken alles op jou maat en hebben mij zeer goed geholpen om mijn financiële zaken te optimaliseren. Een echte aanrader.

Sara Lyssens

Thuisverpleegkundige

Natasja en Bart geven me een veilig gevoel door hun professionaliteit, hun bereikbaarheid en hun geduld.

Anouck Windey

Kinesitherapeute

Gevoel van zéér individuele begeleiding. Alle tijd wordt genomen om vragen te beantwoorden (via mail, zoom, telefoon). Nu nog steeds heel bereikbaar. Goede optimalisatie financiën en goede uitleg op maat.
Johnny heeft mijn vertrouwen gewonnen en geeft me het gevoel op een meer professionele manier aan de slag te kunnen gaan met mijn inkomsten en investeringen.

Klaar om je zorgeloos te kunnen focussen op het echte werk als oogarts?

Als onafhankelijke vermogensplanner en financieel expert helpen we oogartsen met het optimaliseren van hun groei. Neem gerust contact op voor extra informatie, of plan een gratis advies gesprek in.