Vermogens-bescherming voor medische beroepen

De markt is onvoorspelbaar en volatiel. Uw huidig en toekomstig vermogen wordt in kaart gebracht en de risico's geanalyseerd. We beschermen uw vermogen tegen de fiscus, tegen inflatie en tegen het leven zelf.

Image of a house in the suburbs
Sofa with three pillows

Waarom ons kiezen als vermogens specialist?

Volledige ontzorging

Columbus Group zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer moet maken over de uw vermogen. Daardoor kan u zich volledig focussen op het échte werk.

Uitgebreid en gediversificeerd

Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in uw vermogensopbouw. We houden rekening met uw specifieke situatie en werken een plan uit.

Pro-actieve bescherming

De economie is volatiel. We anticiperen de markt en grijpen in wanneer uw rendement op het spel staat.

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks beschikbaar om uw vragen te beantwoorden

Zo gaan we te werk

We gidsen u door ons proces op maat van je beroep en situatie.

1

Aangename kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bieden we vooral een luisterend oor. Liefst bij u in de praktijk of op het kabinet, zodat we meteen ondergedompeld worden in uw leefwereld.

2

Interne analyse

Op basis van de verzamelde input maken we intern de oefening. Hoe kunnen we dit op lange termijn zo efficiënt mogelijk bereiken? Resultaat: een aanbod volledig op maat.

3

Presentatie plan op maat

We stellen uw persoonlijk plan voor, volledig gericht op een financiële en fiscale optimalisatie. We analyseren de cijfertjes en implementeren de juiste producten.

4

Jaarlijkse opvolging

Door jaarlijks uw professionele situatie en bijbehorende polissen te bekijken, anticiperen we op toekomstige problemen. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar.

Klaar om je zorgeloos te kunnen focussen op het echte werk?