Strategie voor medische beroepen

Als medische ondernemer is het ook belangrijk om de strategische plannen van je zaak te stroomlijnen. Daarnaast zorgen we met jaarlijkse opvolging voor strategische consistentie. Onze adviseurs helpen u graag met het uittekenen van uw strategisch pad.

Image of a house in the suburbs
Sofa with three pillows

Waarom ons kiezen als strategie specialist?

One-stop-shop

Columbus Group zorgt ervoor dat uw vermogen systematisch wordt opgebouwd en beschermd aan de hand van de juiste strategische keuze's.

Doelgericht

We maken een strategisch plan op dat we jaarlijks opvolgen. We bekijken de huidige situatie en stellen haalbare doelen op die we volgend jaar willen bereiken.

Bespaar jaarlijks

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt op zijn beurt voor financiële gemoedsrust.

Aangepast aan uw situatie

Bent u een startende medische ondernemer? Dan regelen we graag alle opstart formaliteiten en zorgen we voor een goed uitgewerkt strategisch plan voor uw zaak.

Zo gaan we te werk

We gidsen u door ons proces op maat van je beroep en situatie.

1

Aangename kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bieden we vooral een luisterend oor. Liefst bij u in de praktijk of op het kabinet, zodat we meteen ondergedompeld worden in uw leefwereld.

2

Interne analyse

Op basis van de verzamelde input maken we intern de oefening. Hoe kunnen we dit op lange termijn zo efficiënt mogelijk bereiken? Resultaat: een aanbod volledig op maat.

3

Presentatie plan op maat

We stellen uw persoonlijk plan voor, volledig gericht op een financiële en fiscale optimalisatie. We analyseren de cijfertjes en implementeren de juiste producten.

4

Jaarlijkse opvolging

Door jaarlijks uw professionele situatie en bijbehorende polissen te bekijken, anticiperen we op toekomstige problemen. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar.

Klaar om je zorgeloos te kunnen focussen op het echte werk?