Vastgoed voor medische beroepen

Uw vermogen investeren in vastgoed is een goede zaak. Bij de verkoop en verhuur van onroerende goederen komt heel wat kijken. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste vastgoed investering.

Image of a house in the suburbs
Sofa with three pillows

Waarom ons kiezen als vastgoed specialist?

One-stop-shop

Columbus Group zorgt ervoor dat uw vermogen systematisch wordt opgebouwd. Onze adviseurs helpen u onder andere met de juiste vastgoed investeringen.

Beschermde investering

Om uw opgebouwd vermogen te beschermen zorgen we voor de juiste investering optimalisatie. Zo kan u zich focussen op het échte werk.

Bespaar jaarlijks

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt op zijn beurt voor financiële gemoedsrust.

Aangepast aan uw situatie

Bent u een startende medische ondernemer? Dan zorgen we voor een haalbare investering en bekijken we de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Zo gaan we te werk

We gidsen u door ons proces op maat van je beroep en situatie.

1

Aangename kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bieden we vooral een luisterend oor. Liefst bij u in de praktijk of op het kabinet, zodat we meteen ondergedompeld worden in uw leefwereld.

2

Interne analyse

Op basis van de verzamelde input maken we intern de oefening. Hoe kunnen we dit op lange termijn zo efficiënt mogelijk bereiken? Resultaat: een aanbod volledig op maat.

3

Presentatie plan op maat

We stellen uw persoonlijk plan voor, volledig gericht op een financiële en fiscale optimalisatie. We analyseren de cijfertjes en implementeren de juiste producten.

4

Jaarlijkse opvolging

Door jaarlijks uw professionele situatie en bijbehorende polissen te bekijken, anticiperen we op toekomstige problemen. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar.

Klaar om je zorgeloos te kunnen focussen op het echte werk?