Paramedische zorg

Bent u een logopedist, audioloog, psycholoog, ergotherapeut, of verpleegkundige die op zoek is naar financiële gemoedsrust?

Als onafhankelijk vermogensplanner specialiseren we ons in uw verzekeringen en het financieel welzijn voor uw vakgebied in de paramedische zorg.

Father and son playing

Waarom columbus Group

Waar wij het verschil maken?

Wij nemen graag de tijd om u beter te leren kennen en uw behoeftes in kaart te brengen. In uw carrière botst u op vraagstukken. Denk maar aan het kiezen van de juiste verzekeringen of die broodnodige administratieve ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat u zich kan focussen op uw kernactiviteiten.

E-books

Ontdek ons gratis advies

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken of simpelweg meer info verkrijgen over alles wat te maken heeft met verzekeringen, fiscaliteit en administratie in de medische wereld?

Team celebrating by joining hands

Deze mensen gingen je voor

Als onafhankelijke vermogensplanner en financieel expert voor medische beroepen hebben wij één doel voor ogen: het optimaliseren van uw groei. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heeft u heel wat ambities. De medische sector proactief ondersteunen is voor ons een absolute must. Daarom streven we als bedrijf naar een volledige ontzorging.

Voor meer getuigenissen, neem zeker eens een kijkje bij onze Google Reviews!

Sofie Adam

Huisarts

Ik ben als startende huisarts terecht gekomen bij Columbus Group. Ik ben tot op heden heel tevreden over de aanpak: heldere uitleg, goede opvolging, veel expertise, ... Bij de opstart als zelfstandige komt zodanig veel bij kijken, alleen kon ik er zeker niet aan uit, dus bedankt Tom en Bart voor de diensten die jullie aanbieden!

Robin Soete

Kinesitherapeut

Nicolas heeft ons geholpen met de opvolging bij de opstart van onze activiteiten als kinesitherapeut alsook de nodige formaliteiten ivm. opstart eigen zaak. De communicatie was steeds zeer duidelijk en het is heel gemakkelijk om alle financiële- en verzekerings zaken samen te hebben waardoor het voor jou een pak overzichtelijker wordt. Ook wordt regelmatig een nieuwe afspraak ingepland ter optimalisatie zodat je niet onnodig premies zit af te betalen.

Charlotte Francken

DIERENARTS

Als dierenarts met een startende praktijk werd ik gecontacteerd door Nicolas en Bryan van Columbus Group. Heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Ze bekijken alles op jou maat en hebben mij zeer goed geholpen om mijn financiële zaken te optimaliseren. Een echte aanrader.

Sara Lyssens

Thuisverpleegkundige

Natasja en Bart geven me een veilig gevoel door hun professionaliteit, hun bereikbaarheid en hun geduld.

Anouck Windey

Kinesitherapeute

Gevoel van zéér individuele begeleiding. Alle tijd wordt genomen om vragen te beantwoorden (via mail, zoom, telefoon). Nu nog steeds heel bereikbaar. Goede optimalisatie financiën en goede uitleg op maat.
Johnny heeft mijn vertrouwen gewonnen en geeft me het gevoel op een meer professionele manier aan de slag te kunnen gaan met mijn inkomsten en investeringen.

Klaar om je zorgeloos te kunnen focussen op het echte werk?